3 februarie 2015

Tochitura moldoveneasca


Cu siguranta aceasta tochitura nu indeplineste toate conditiile unei tochituri "originale" - dar eu asa o fac :) 

Am folosit: 
- spata de porc
- carnat de porc de casa  (cumparat)
- 3 sau 4 catei de usturoi
- 1 lingura mare de untura
-sare, piper, putina boia, foaie de dafin
- oua ochiuri
- mamaliga
- branza

Nu am pus slaninuta sau kaiser, dar am prajit carnea si carnatul in untura de porc.

Aici carnea la transat :)


Am pus carnea la prajit/fiert in untura, suc propriu si un pahar de apa. Tot aici am adaugat si cateii de usturoi



Spre finalul prajirii am adaugat si carnatul



S-au mai prajit putin impreuna


Intre timp am pregatit mamaliga si oul ochi, iar apoi am mancat cu mare, mare pofta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu