CAMARA SI CONGELATOR

Acrituri pentru salata de beouf
Alt fel de ardei iute la borcan
Ardei copt la borcan
Arde iuti in otet
Ardei iute macinat - pentru iarna
Ardei iuti umpluti cu ton, ansoa si capere
Ardei pentru umplut, la borcan
Ardei umpluti cu varza tocata si morcov

Branza la borcan
Branza telemea de oaie
Bulion din corcoduse - zarzare

Castraveti bulgaresti
Castraveti covasati
Compot "sec" de piersici
Compot de cirese albe
Compot de corcoduse galbene

Dovlecei la borcan
Dulceata de ardei iute - varianta 1
Dulceata de ardei iute - varianta 2
Dulceata de capsuni - varianta 1
Dulceata de capsuni - varianta 2
Dulceata de cirese albe
Dulceata din dovlecei
Dulceata din flori de SOC
Dulceata din fructe de SOC
Dulceata din maci salbatici
Dulceata de pepene portocaliu
Dulceata de rosii

Fasole murata
Fasole verde (pastai) la borcan

Gem de rosii cu mere si scortisoara
Gem de cirese cu fructoza si gelifiant
Gem de caise cu fructoza si gelifiant
Gem de corcoduse galbene
Gem de pepene portocaliu cu fructoza si gelifiant
Gem de visine cu fructoza si gelifiant
Gogosari in sos de mustar
Gogosari murati
Gogosari umpluti cu varza tocata

Jeleu de struguri negri si mere

Ketchup cu mere

Leurda - la congelator

Magiun
Manatarci (hribi sau pitonci) uscate
Merisoare - in trei feluri
Muratura de varza si ardei tocat

Pasta de ardei cu telina si ceapa
Pasta (pate) de ardei iute
Pasta de gogosar pentru iarna

Rosii decojite - in suc propriu

Salata de conopida - pentru iarna
Salata de dovlecel si ardei copt
Salata de ghebe - pentru iarna
Salata picanta de vinete - pentru iarna
Sos picant de ardei copt si rosii


Vinete la borcan - pentru iarna
Vino cotto

Zacusca cu ciuperci de padure (ghebe)
zacusca cu ciuperci de padure (manatarci)
Zacusca de fasole boabe
Zacusca de peste (macrou)
Zacusca de vinete













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu