APERITIVE - GUSTARI

Alt fel de pastrama de porc - crud uscata

Branza topita de casa
Briose aperitiv cu branza si ketchup
Briose cu cascaval si rosii

Cascaval de casa
Ceafa - pastrama crud uscata
Ciuperci umplute - la cuptor
Chiftele din orez
Chiftele pufoase
Clatite (pancake) cu sunca presata si cascaval
Conopida impanata cu cascaval la cuptor
Conopida pane
Creier pane
Creier picant cu ceapa si ou
Crochete din cascaval
Crochete din cascaval, branza si marar

Dovlecel pane
Drob de miel
Drob mozaic din ficat de pui

Galuste din paine (Serviettenknödel)

Humus


Medalioane (saratele) cu branza si leurda

Mini clatite cu dovlecei si branza
Muschi afumat
Muschiulet de porc - pastrama crud uscata

Ochiuri romanesti (posate) din oua de prepelita
Omleta cu frunze de ridichi
Oua de prepelita murate
Oua umplute cu pasta de avocado

Pancetta stesa
Pane de ardei copt umplut cu cascaval
Pasta de fasole boabe cu ceapa si marar
Piftie de porc
Poienita cuciuperci
Pogaci cu jumari

Salata cu ciuperci si cartofi
Salata cu oua si sparanghel
Salata de cartofi cu macrou afumat
Salata de ceapa cu chiftele si maioneza
Salata de cartofi cu sardine si masline
Salata de conopida
Salata de dovlecei si vinete
Salata de icre
Salata de gulii
Salata de vinete

Slanina cu piper si boia iute
Slanina fiarta in zeama de varza 

Smorgastarta - tort sarat

Tarta rustica cu branza si ciuperci de padure (ghebe)
Toba de gaina - la bain marie

Vinete evantai

Zucchini rotunzi umpluti - la cuptor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu